Talouselämä kirjoitti Isähaasteesta ja kick-offia voi seurata live-streamina

Uutiset

27.08.2018

Tämän viikon torstaina 30.8.2018 koittavassa kick-offissa Isähaaste viedään seuraavalle tasolle, kun ääneen pääsevät niin idean isät, aloittajaorganisaatioiden johtajat ja muut työelämän vaikuttajat. Avoin tilaisuus on maksuton eikä sido mihinkään. Tarjolla on aamiaista klo 8.30 ja varsinainen ohjelma alkaa klo 9.00. Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu mukaan paikan päälle tai live-streamin seuraajaksi TÄÄLLÄ.

Työn tulee olla se, joka joustaa, ei lapsen.

Talouselämä kirjoitti Isähaasteesta 21.8.2018 Jutussa nostettiin esille sekä Isyyspakkaus-blogin Tommi Koiviston ajatuksia että Fambitionin Laura Rönnholmin kommentit.

”Kun yritys on lähtenyt mukaan, siellä tehdään itsearviointi, joka käydään yhdessä läpi asiantuntijoidemme kanssa. Yhdessä mietitään, mitä voidaan parantaa ja miten saadaan asiat etenemään”, kertoo projektipäällikkö Laura Rönnholm haasteen käytännön järjestelyjä hoitavalta konsulttitoimisto Fambitionilta.

Tavoitteena on, että yhteys asiantuntijoihin säilyisi haasteen läpi ja oikeita muutoksia tapahtuisi. Haaste kestää tammikuun loppuun asti, jolloin järjestetään loppuseminaari. Haasteeseen osallistuminen maksaa yritykselle 950 euroa ja arvonlisäveron.

”Joukossa on muitakin kuin it-alan yrityksiä. It-alalla on jo nyt pääasiassa hyvin myönteistä isäkulttuuria, joten on hienoa, että muiltakin aloilta lähtee yrityksiä mukaan.”

Lue koko juttu Talouselämän sivulla.

Kaikki jutut