Knowit: Työn ja perhe-elämän saumaton yhteys on kaikkien etu

Haasteen aloittajat

18.06.2018

Knowitilla isä- ja perheystävällisyys on osa arkipäivää ja kulttuuria. Olemme konsultointiyritys, jossa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen, ja jossa perheiden kalenterit saavat vaikuttaa myös töiden järjestelyihin ja aikatauluihin.

Tuemme perheen ja työelämän yhdistämisessä normaalia pidempien palkallisten isävapaiden ja työaikajoustojen lisäksi myös muilla käytännön teoilla.

Uuden perheenjäsenen syntyessä muistamme perheitä pienellä vauvalahjalla. Perhevapailla olijat kutsutaan juhliimme ja tapahtumiimme. Töihin paluun yhteydessä pyrimme viestimään ajoissa tulevista työ- ja asiakasprojekteista ja ajankohtaisista koulutuksista. Etänä työskentely tai muut työjärjestelyt ovat tarvittaessa mahdollisia. Lasten sairastaessa työntekijämme voivat hyvällä omalla tunnolla jäädä kotiin heitä hoitamaan. Työyhteisö ja kollegat ovat tukena isyyden kaikissa vaiheissa.

”Työn ja perhe-elämän saumaton yhteistyö on kaikkien etu. Perheelliset työntekijät ovat tutkitusti tehokkaampia ja tunnollisempia. Lasten kanssa vietetty aika on arvokasta ja tämän ymmärtävä työyhteisö on vahvoilla. Olen ollut onnekas saadessani olla töissä Knowitin kaltaisessa yrityksessä lasteni ollessa pieniä”, kertoo Senior Quality Consultant Jussi Rautio.

Isähaasteeseen osallistuminen, samoin kuin yhteistyö Mothers in Business -yhdistyksen kanssa, on osa Knowitin perhemyönteisen kulttuurin kehittämistä, jota haluamme jatkaa. Nyt ”isähaastamme” muitakin yrityksiä kehittämään käytäntöjään.

 

Knowit on yksi Isähaasteen aloittajista. Knowit on konsultointiyritys, joka luo lisäarvoa asiakkaidensa liiketoiminnalle tarjoamalla digitaalisia ratkaisuja kolmella toisiaan täydentävällä liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Lue lisää Knowitista: www.knowit.fi 

Kaikki jutut