PwC otti Isähaasteen vastaan

Uutiset

05.10.2018

Yhdeksäs Isähaasteeseen tarttunut työpaikka on PwC, joka tarjoaa liikkeenjohdon konsultointia sekä palveluja muun muassa yritysjärjestelyihin, tilintarkastukseen ja yritysvastuuseen liittyen. PwC:n henkilöstöjohtaja Leena Tiensuu kertoo, miksi yhtiö lähti mukaan:

”PwC haluaa olla paras työpaikka, ja siihen linkittyy ihmisten elämän kaikkien osa-alueiden huomioiminen. Mahdollisuus perheen ja työn yhteensovittamiseen on meille erittäin tärkeää. Siksi oli luonnollista lähteä mukaan Isähaasteeseen.

PwC tarjoaa äitiyslomalla oleville työntekijöilleen Mothers in Business MiB -yhdistyksen jäsenyyden. Olemmekin hyvillämme, että voimme vahvistaa tasa-arvoista toimintaa meillä ja yhteiskunnassa laajemmin myös isiä tukemalla.

Isähaasteen ideat auttavat meitä osaltaan varmistamaan, että toimintatapamme tukevat perheen ja työn hyvää yhteensovittamista.

Isyysvapaat eivät enää ole poikkeus ja joustavan työskentelyn keinot ovat arkipäivää, mutta varmasti meillä on mahdollisuuksia edelleen kehittää toimintaamme ja kulttuuriamme.

Arvomme Välitä ja Vaikuta vahvistuvat Isähaaste-kampanjassa mukana olemisen myötä.”

Onko teidän työpaikkanne seuraava? Ilmoittautukaa mukaan!

Kaikki jutut