Isähaaste innosti Fambitionin kokoamaan 111 vinkkiä työpaikoille

Uutiset

11.02.2019

Isähaaste huipentui 31. tammikuuta Next Level -foorumiin, jossa esittelimme uuden materiaalin: 111 vinkkiä työpaikoille työntekijöiden työn ja muun elämän tasapainon edistämiseksi.

Idea vinkkipakettiin tuli haasteen aikana, kun kävimme keskusteluja Isähaasteen aloittajien ja siihen tarttuneiden kanssa. Osallistujat kaipasivat konkreettisia keinoja isäystävällisyyden kehittämiseen. Materiaalin voi tilata maksutta sähköpostiin Fambitionin sivuilta.

Aktiivista osallistumista

Kesällä 2018 Fambitionin kanssa Isähaasteen aloittivat Tekniikan akateemiset TEK, Siili Solutions ja Knowit. Idea tuli neljältä isältä: Mike Arvela, Aku Karjalainen, Tommi Koivisto ja Juho Toivola.

Haasteeseen tarttui matkan aikana 11 työnantajaa: Cloubi, DNA, Etteplan MORE, FläktGroup, Frantic, Gofore, Mipro, Nord Pool, PwC, Teknologiateollisuus ja VALA Group.

Isähaaste kiinnosti myös mediaa Yleä ja Helsingin Sanomia myöten. Kooste medianäkyvyydestä on Fambitionin sivuilla.

TEK esitteli Next Levelissä työmarkkinatutkimuksensa tuloksia. Osana tutkimusta TEK selvitti jäsenistönsä käsityksiä työn ja perhe-elämän yhteensovittamisesta sekä perhevapaista. Huomiota herättävintä oli, 30–39-vuotiaista naisista 28 prosenttia ja miehistä 14 prosenttia kokevat, että perhevapaa vaikuttaisi haitallisesti urakehitykseen.

TEKin tutkimus huomioitiin Next Level -päivänä näkyvästi muun muassa Talouselämässä ja Iltalehdessä.

Kiitosten aika

Isähaaste kampanjana on nyt päättynyt. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille!

Työmme isäystävällisen ja tasa-arvoisen työelämän eteen jatkuu edelleen. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa, lue blogiamme tai ole suoraan meihin yhteydessä (info(a)fambition.fi].

Twitter: fambition_fi
Facebook: FambitionFi
LinkedIn: Fambition
Instagram: fambition_fi

Kaikki jutut