Isähaaste aamu-tv:ssä, VALA Group tarttuu haasteeseen ja muuta ajankohtaista

Uutiset

16.08.2018

Isähaasteessa on hyvä meininki kesälomien jälkeen! Asiamme on saanut (ja saa lisää) medianäkyvyyttä ja paljon kiinnostuneita haasteeseen tarttujia.

Huomenna perjantaina 17.8.2018 haasteidean isät Tommi Koivisto ja Aku Karjalainen sekä Siili Solutionsin toimitusjohtaja Timo Luhtaniemi ovat puhumassa Isähaasteesta, isyydestä ja työelämästä Ylen aamu-tv:ssä klo 7.45. Kannattaa viritellä kanava valmiiksi, mutta jos missaat sen niin ei hätää, sillä linkkaamme lähetyksen jälkeen tänne sen Yle Areena -tallenteen.

Lisätty 17.8.18: Haastattelun tallenne Yle Areenassa.

Elokuun alussa Isähaaste näkyi Hufvudstadsbladetin jutussa, jossa kerrotaan nykyisen perhevapaajärjestelmän joustamattomuudesta. Lue koko juttu HBL:n sivuilla.

VALA Group tarttuu haasteeseen

Meillä on ilo kertoa, että toinen Isähaasteeseen tarttuva työnantaja on ohjelmistoyritys VALA Group, joka lähtee innostuneena kehittämään perheystävällisiä käytäntöjään.

”Työntekijöidemme hyvinvointi on tärkein perusta kaikelle toiminnallemme, ja pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan kaikkien elämäntilanteisiin sopivat työtavat ja -aikataulut. Keskitymme ihmisiin, ja empaattisuus on kaikessa mukana”, kertoo yhtiön HR-spesialisti Nelli Rovamaa.

”Kun kuulimme Isähaasteesta, päätimme heti lähteä mukaan, sillä aihe on meillä juuri nyt hyvin ajankohtainen. Lähdemme siis innostuneina mukaan kehittämään käytäntöjämme, jotta kaikkien VALAlaisten lapset saavat nauttia tasapuolisesti kummankin vanhemman läsnäolosta!” jatkaa VALAn Culture Hacker Jasmiina Niitamo.

Tervetuloa mukaan Isähaasteeseen, VALA!

PS. Huomenna perjantaina kannattaa muuten silmäillä Talouselämä erityisen tarkkaan, sillä sieltäkin voi bongata Isähaasteen kuvista tutun saparopään.

Kaikki jutut