Eatech tarttuu Isähaasteeseen

Uutiset

27.06.2018

Isähaasteen julkistus viime viikolla sai hienosti näkyvyyttä muun muassa Tekniikka & Talous -lehdessä ja sosiaalisessa mediassa. Nyt ensimmäiseksi haasteeseen tarttujaksi on ilo saada ohjelmistoyritys Eatech.

”Meillä on paljon työntekijöitä, joille asia on hyvin ajankohtainen. Eatechilla pidetään työn ja muun elämän tasapainoa hyvin tärkeänä ja järjestellään töitä elämäntilanteen mukaan, oli työrooli mikä tahansa. Myös johto näyttää esimerkkiä: Eatechin johtoryhmässä ainoa henkilö, joka ei parin viime vuoden aikana ole ollut isyysvapailla, olen minä, kolmen lapsen äiti”, kertoo markkinointijohtaja Suvi Melakoski.

Isähaaste on puhutellut erityisesti IT-alan työnantajia, mikä kertoo siitä että alalla perheystävällisyys sekä työn ja muun elämän yhteensovittaminen huomioidaan jo hyvin. Haaste on avoin ihan kaikille työnantajille alasta riippumatta − kenestä tulee ensimmäinen haasteeseen tarttuja joltain muulta alalta?

Isähaasteen avoin kick-off-aloitustilaisuus järjestetään to 30.8. aamupäivällä. Silloin äänessä muun muassa haasteen aloittajat ja idean isät. Ilmoittaudu heti mukaan täällä (Eventbrite) tai lue lisää tapahtuman sivulla.

Eatech on nyt Etteplan MORE. Etteplan MORE kehittää ja ylläpitää huolella suunniteltuja ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja, jotka tehostavat asiakkaiden liiketoimintaa ja avaavat uusia inspiroivia mahdollisuuksia. Eatech muodostaa Etteplan MOREn yhdessä Soikea Solutions Oy:n ja Koodain Solutions Oy:n kanssa. Etteplan MORE on osa Etteplania. Lue lisää: www.etteplanmore.com

2 thoughts on “Eatech tarttuu Isähaasteeseen”

Comments are closed.

Kaikki jutut