Save the date: 31.1.2019

Tapahtumat

03.10.2018

Nyt on aika kaivaa kalenteri esiin ja varata sieltä torstai 31.1.2019 Isähaasteen seminaarille! Tiedossa on monipuolinen kattaus kokemuksista Isähaaste-matkan varrelta sekä toiminnallisuutta, jonka lopputuloksia osallistujat voivat viedä työpaikoilleen. Lisätietoa ohjelmasta ja lippujen ostamisesta julkaisemme pian. Pysy siis kuulolla!

Isähaasteesta eli Dad Challengesta on nyt tietoa saatavilla myös englanniksi. Lue lisää ja kerro vaikkapa ulkomaalaiselle kollegallesi: www.isahaaste.fi/en

Viime viikon Anna-lehti kirjoitti haasteista, joita työn ja läheisistä huolehtimiseen liittyy. Myös Isähaaste mainitaan!

”Sekä työpaikkojen että yhteiskunnan asenteisiin pyrkii vaikuttamaan esimerkiksi Isähaaste. Sen aloitti asiantuntijayritys Fambition, jonka juuret ovat ”bisnesäitien” Mothers in Business -järjestön verkostossa. Tavoitteena on tehdä työelämästä isäystävällisempää ja siten tasa-arvoisempaa.

Haasteen vastaanottaneilla työpaikoilla isien ei oleteta asettavan työtä perhe-elämän edelle. Miespuolisia työntekijöitä kannustetaan esimerkiksi perhevapaiden pitämiseen.”

Lue koko juttu: Onko sinunkin vaikea yhdistää työ ja huolenpito läheisistä? Uskalla pyytää enemmän työnantajalta

Kaikki jutut