Siili Solutions: Ihmisen elämä saa näkyä kokonaisena

Haasteen aloittajat

18.06.2018

Me uskomme, että perhe, vapaa-aika ja työ ovat eri alueita samasta elämästä. Kunnioitamme työntekijöitämme kokonaisuuksina ja luotamme, että jokainen tekee parhaansa. Kunhan työ tuottaa tulosta ja sitä tehdään sydämellä, joustoa löytyy Siilin puolelta runsaasti. Ei ole mistään pois, että ihmisillä on kokonainen elämä lapsineen, harrastuksineen, puolisoineen ja ystävineen. Nämä myös saavat näkyä työpaikalla ja olla tärkeitä, mutta toisaalta alueet myös saavat ja voivat olla juuri niin erilliset tai päällekkäiset kuin kukin itse haluaa.

Me haluamme, että isät voivat osallistua täysipainoisesti perheensä elämään samalla kun kehittävät itseään ammatillisesti eteenpäin.

Joustavan työajan ansiosta kukaan ei katso pahalla, jos lähdet hakemaan lapsia tarhasta. Myös perhe- ja hoitovapaita käytetään meillä sekä isien että äitien parissa runsaasti. Tarjoamme työntekijöillemme sairaan lapsen hoitopalvelua, ja lapset ovat aina tervetulleita työpaikallemme esimerkiksi koko perheen Halloween-juhliimme tai tutustumaan vanhempiensa työpaikkaan.

Meille on myös tärkeää inspiroida lapsia ja nuoria kiinnostumaan IT-alasta. Järjestämme esimerkiksi KesäSiili-ohjelman, jossa 13-17-vuotiaat nuoret pääsevät tutustumaan devaukseen, dataan ja designiin. Mitä enemmän ymmärretään, mitä isä tai äiti töissä tekee, sitä helpommaksi tulee myös oman tulevaisuuden suunnittelu.

 

Siili Solutions Oyj on yksi Isähaasteen aloittajista. Siili on suomalainen uuden ajan teknologiariippumaton ohjelmistointegraattori ja digitaalisten palveluiden kumppani. Lue lisää Siilistä: www.siili.com/fi.

Kaikki jutut